vineri, 13 septembrie 2013

Ciocolata te slabeste miraculos

Durata dietei cu ciocolata este de o saptamana, iar rezultatele se vor simti dupa cateva zile. La sfarsitul dietei veti pierde 6-7 kg. Intr-o zi in care tineti dieta cu ciocolata, ar trebui sa mancati 100 de grame de ciocolata. Este de preferat sa nu mancati ciocolata, preparata în principal, cu îndulcitori.

Dieta cu ciocolata pentru pierderea in greutate este, de asemenea, cunoscuta sub numele de dieta cu cafea. De obicei, cafeaua este prezenta in dietele eficiente și poate accelera metabolismul, va ajuta sa scapati rapid de greutatea in plus (dar nu exagerati cu cafeaua, deoarece puteti afecta bunastarea).

Ciocolata cu lapte are cel mai mare continut de calorii, aceasta este egală cu 545 de calorii in doar 100 de grame. Dacă alegeți dieta cu ciocolata, alegeti ciocolata neagra, iar diferența de calorii va fi aproape irelevanta.

Dieta cu ciocolata: limitări

Uitati de alcool! In aceasta dieta ar trebui sa eliminati complet sarea și zaharul. Deci, este mai bine sa se evite orice suc, băuturi racoritoare și apa carbogazoasa. De asemenea, trebuie sa eliminați fructele și legumele.

Odată ce ați baut o cafea sau ati mancat ciocolata, beti lichide (ceai verde, apa). Acest lucru poate fi facut nu mai devreme de trei ore dupa masa. Ar trebui sa beti un litru si jumatate de lichide pe zi si sa evitati complet sarea.

Dieta poate fi repetata nu mai devreme de o luna, deoarece este un stres major asupra organismului.

Puteți bea apa, ceai negru sau verde în orice cantitate.

Puteți manca în orice moment – cand vreti și cat vreti.

Meniul dietei cu ciocolataMicul dejun ar trebui sa conste intr-o cafea neindulcita și 30 de grame de ciocolata fara aditivi.

Pentru masa de pranz, rasfațați-va cu o ceasca de cafea și 30 de grame de ciocolata neagra.

Cina este la fel ca masa de pranz. Nu uitati sa beti multa apa plata, dupa trei ore dupa ce ati mancat ciocolata.

Meniul ar trebui sa fie repetat pe tot parcursul saptamanii.

Avantajele acestei dieteUn plus principal al cursului este ca puteți obține rapid rezultatul dorit. In plus, aceasta dieta poate fi folosita atunci cand este important sa vreti sa aratati mai bine.

Un alt avantaj al acestei diete este consumul frecvent de ciocolata, timp de o saptamana.

Ciocolata stimuleaza creierul – toata lumea stie ca aceasta este o necesitate, mai ales în timpul sesiunii, daca sunteți un student.

Unul dintre beneficiile ciocolateo este ca are capacitatea de a crește imunitatea și sa lupte impotriva anemiei. De asemenea, ciocolata contine antioxidanti care previne îmbatranirea prematura.

Dezavantaje acestei dieteDesi aceasta dieta are multe avantaje, ea are, de asemenea are si multe dezavantaje. Una dintre ele este numarul mare de contraindicații. Inainte de a începe, ar trebui sa se consulte un nutritionist cu experienta.

Un alt negativ – incapacitatea de a normaliza metabolismul și dieta. Deși același lucru se poate spune și de multe alte diete.

Un alt punct slab al acestei diete – e un dezechilibru în ceea ce privește vitaminele și mineralele, de aceea este recomandabil sa se ia vitamine multiple.

ContraindicațiiDesigur, aceasta dieta este contraindicata la pacienții cu diabet zaharat, boli dobandite si congenitale. O alta contraindicație importanta este pentru cei care sunt alergici la ciocolata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu